Week lang boeiende wedstrijden en uitzonderlijke prestaties bij Longines FEI European Championships 2019

Longines
ML Matt Longines Meet and Greet 5340

Van 19 tot 25 augustus organiseerde de bruisende stad Rotterdam de Longines FEI European Championships 2019, waarin de beste Europese ruiters en paarden in de disciplines Springen, Dressuur en Para Dressuur streden. Als de titelpartner van deze langverwachte kampioenschappen mocht Longines, samen met de Longines Ambassadors of Elegance dressuurkampioen Sönke Rothenberger en tennis legende Stefanie Graf, de prestaties van de geweldige hippische atleten belonen. Het gevleugelde zandlopermerk was verheugd om als officiële horloge van het evenement een blauw model uit de beroemde HydroConquest-collectie te presenteren.

Titelpartner

Als onderdeel van de langdurige toewijding aan paardensport werkte het Zwitserse horlogemerk mee aan deze Longines FEI European Championships 2019, gehouden van 19 tot 25 augustus in Rotterdam. Net zoals bij de vorige editie in Gothenburg in 2017, werd Longines ook in Rotterdam gekozen als titelpartner. Longines Swiss Timing was de officiële tijdwaarnemer tijdens dit evenement waar de beste Europese combinaties in de disciplines Springen, Dressuur en Para Dressuur aan start kwamen.

Winnaars

Met blijdschap reikte Longines aan de winnaars in de verschillende disciplines elegante uurwerken uit als beloning voor hun opmerkelijke prestaties. Longines Ambassador of Elegance, Sönke Rothenberger en het Duitse team leverden met hun overwinning bij het teamkampioenschap dressuur op dinsdag zo’n uitzonderlijke prestatie. Op vrijdag won het Belgische springteam de gouden teammedaille in het Longines FEI Jumping European Championship Jumping.

Longines complimenteert Isabell Werth met haar overwinning in de Grand Prix Freestyle evenals het Nederlandse Para-Dressuur team met hun team medaille op zaterdag. Op de slotdag won de Zwitser Martin Fuchs op briljante wijze het individuele springkampioenschap. Daarbij ontving de Europees Kampioen naast zijn medaille een elegant horloge uit handen van Longines Ambassador of Elegance en sportlegende Stefanie Graf, uitgenodigd door het evenement voor deze bijzondere gelegenheid.

HydroConquest

Op zaterdag ontvingen Longines en de FEI de influencers Sönke Rothenberger, Matt Harnacke, Anne Meulendijks, Lotte Meulendijks, This Esme en Olivia Towers voor een Meet & Greet in de Longines Boutique op de boulevard.

Het was een eer voor Longines om tijdens deze spannende week het officiële horloge van het evenement onder de aandacht te mogen brengen; een blauw exemplaar uit de HydroConquest-collectie. Het horloge is verkrijgbaar in het grijs, zwart en blauw. Keramiek is op innovatieve wijze aangebracht op de schuine kant van dit nieuwe krasbestendige model. Met een bijpassende kleur van de wijzerplaat is het ontwerp eigentijds en past het bij het sportieve silhouet van de collectie.

Over Longines

Longines horlogemakers uit Saint-Imier in Zwitserland staan sinds 1832 garant voor traditie, elegantie en passie. Met generaties ervaring als de officiële tijdwaarnemer voor de wereldkampioenschappen, en als partner van internationale sportfederaties, heeft Longines door de jaren heen sterke en langdurige relaties in de wereld van sport gemaakt. Bekend van de elegantie uurwerken is Longines een lid van de Swatch Group Ltd., 's werelds grootste horlogemaker. Het merk Longines, met zijn gevleugelde zandloper embleem, is verkrijgbaar in meer dan 150 landen.

photo credits: Mirjam Lems

  • Deel dit artikel