Oude vrienden, nieuwe vrienden, terug- en vooruitblikken in Inntel hotel Rotterdam

EK
AL1 7146

Voor het eerst sinds de EK's kwamen de leden van de CHIO business clubs, de Vrienden van het CHIO Rotterdam en de CHIO Port Club Rotterdam weer bijeen. Dit keer op de 16e verdieping van het Inntel hotel Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug met een fantastisch uitzicht over de stad en de haven. Er werd teruggekeken, vooruitgekeken, heerlijk gegeten en gedronken en natuurlijk volop genetwerkt.

De voorzitters van de business clubs, Pieter Baan (Vrienden van het CHIO) en Peter Goedvolk (CHIO Port Club Rotterdam) keken terug op een ongekend mooi evenement in augustus met geweldige sport, prachtig weer en veel mooie netwerkkansen.

Oude vrienden, Deloitte en ABN AMRO - Mees Pierson, ontvingen de bekende CHIO stalplaat voor hun 10-jarig lidmaatschap van de Vrienden van het CHIO. Nieuwe vrienden, Flynth accountants en adviseurs en IMAP gespecialiseerd in fusies en overnames, stelden zich voor en voelden zich snel thuis.

Algemeen directeur Ron Voskuilen en aankomend voorzitter Theo de Rooij hebben de EK's benut om klaar te stomen voor de toekomst van het CHIO Rotterdam. Beide heren deelden hun inzichten en vooral hun enthousiasme waarbij het CHIO Rotterdam 2023, wanneer het 75 jarig bestaan van het evenement gevierd wordt de volgende grote mijlpaal is.

Alle aanwezigen waren vol lof over de prachtige locatie, het weergaloze uitzicht en de gastvrijheid van Linda van den Berg en het Inntel team.

Vriendenbijeenkomst Inntel Hotel Rotterdam
  • Deel dit artikel