Nb Lisa Nooren Vdl Groep Sabech Dha Ned  D515800

Mogelijkheden

Het CHIO Rotterdam ontvangt jaarlijks politieke hoogwaardigheidsbekleders: het college van Burgemeester en Wethouders, leden van het Koninklijk Huis en vele captains of industry uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Komende editie, bij de EK’s, wordt dit aangevuld met het internationale bedrijfsleven. Deze mooie ambiance biedt een uitstekende gelegenheid om relaties te ontvangen en of je bedrijf te profileren.

Sponsoring voor de EK’s is in alle gevallen maatwerk, maar hieronder een impressie van de mogelijkheden.

Legacy Partner
- Legacy Partners vormen een selecte groep sponsors. Als Legacy Partner ontvang je exclusieve sponsormogelijkheden die andere partners niet ontvangen. Ook denk je als Legacy Partner actief mee over de toekomst van het CHIO Rotterdam.
- Exposure voor Legacy Partners is branche exclusief.

Hospitality
Het CHIO Rotterdam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een verbindend platform waar relatiemanagement hoog in het vaandel staat. Dit zal tijdens de EK’s niet minder zijn. Ook hier vinden wij het van belang dat de hospitality aansluit bij ieder merk en bedrijf. Maatwerk dus! Of je nu met zes relaties de EK’s wil komen bezoeken of een ontvangst voor 750 gasten wil organiseren, wij denken graag mee.

Exposure
- Voor het eerst komen 3 hippische EK’s naar Rotterdam. Een unieke kans om met jouw merk/bedrijf zichtbaar te zijn bij: alle EK-bezoekers, alle televisiekijkers in binnen- en buitenland, de lezers van alle artikelen in de kranten, magazines of de bezoekers online.
- Wij hebben een breed assortiment van uitingen die helpen maximale exposure te genereren. Dit betreft in alle gevallen maatwerk.

Sponsorpakketten op maat
Voor elke sponsor, groot of klein, stellen wij passende sponsorpakketten op maat samen welke aansluiten bij het merk of bedrijf. Er is een divers aanbod en er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van hospitality en exposure. Neem contact op en wij lichten graag alle mogelijkheden toe.

Standhouders
In het drukbezochte Stroodorp en Promodorp is het mogelijk een stand in te richten. Op die manier kun je jouw product of merk tonen aan de tienduizenden bezoekers van de EK’s.

Meer weten?
Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Wij denken graag mee.

Neem dan contact op met:
Carla Collewijn, 010 – 4528900, ccollewijn@chio.nl
Alice Krielaart, 010 – 4528900, akrielaart@chio.nl