Fei European Championships Jumping Dressaga Para Dressage Fotoflyer

Say....

Van 19 t/m 25 augustus 2019 worden maar liefst drie Europese Kampioenschappen gehost in Rotterdam: Longines FEI European Championships Jumping, Dressage & Para-Dressage. Een uniek evenement dat nog nooit in deze vorm naar Nederland kwam. Het wordt het grootste hippische evenement dat in het Kralingse Bos in Rotterdam ooit is geweest en het grootste in Nederland na de Wereldruiterspelen in 1994.

Hoe doe je mee aan de fotocontest?
Maak kans op te gekke prijzen!

Tot aan de EK’s worden er verschillende side-events, meetings, activaties en netwerkbijeenkomsten georganiseerd waar de paardensport in welke vorm dan ook centraal staat. De EK-organisatie heeft 5 EK-fotokoffers ontwikkeld waar te gekke gadgets en attributen inzitten om de leukste foto’s mee te maken. Vanaf maart 2019 trekken deze door het land. Iedere maand wordt er een winnaar gekozen die een te coole prijs ontvangt. Meedoen is makkelijk! Maak een AVG-proof foto en deel deze met #ECRotterdam2019. Deze actie loopt door t/m de EK’s van 19 t/m 25 august.

Hoe weet je of je gewonnen hebt?
Blijf op de hoogte van het laatste Ek-nieuws!
Wil je weten of jouw te gekke foto gewonnen heeft! Maandelijks maken we de winnaar via onze EK-nieuwsbrief bekend (over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden). Ontvang je deze nog niet? Schrijf je dan is snel in en blijf zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Uiteraard kun je ook onze socials in de gaten houden: @ECRotterdam2019

#ECRotterdam2019 - @ECRotterdam2019