FEI European Championship 2019 Rotterdam Sponsors NL

Vrijwilligers

Voor de EK’s 2019 reist de internationale hippische top in augustus af naar het Rotterdamse Kralingse Bos voor één van de belangrijkste wedstrijden in de paardensport. Deze Europese Kampioenschappen worden gezamenlijk georganiseerd door Stichting CHIO Rotterdam, de KNHS en de Gemeente Rotterdam.

Tijdens de EK’s strijden de allerbeste ruiters en amazones van Europa samen met hun paarden zowel individueel als in teamverband om het goud. Om een evenement als de EK’s te laten slagen is de organisatie voor een belangrijk deel afhankelijk van vrijwilligers voor het uitvoeren van taken zowel voor als achter de schermen. Daarom is de organisatie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers om bij te dragen aan het succes van de Europese Kampioenschappen in 2019. Een unieke kans om dit topsportevenement van heel dicht bij mee te maken!

Voor de EK’s zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor o.a. de volgende functies:

  • Mediateam: Het mediateam is verantwoordelijk voor de uitvoer van de totale media en communicatie tijdens het evenement. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de ontvangst van de media die het evenement bezoeken. Voor deze functie kunnen wij nog gastvrouwen/gastheren gebruiken.
  • Servicemedewerkers : De servicemedewerkers zijn het gezicht van het evenement, zij zijn werkzaam op diverse posities op het terrein. Denk hierbij aan het scannen van kaarten bij de entree, het controleren van kaarten bij de tribunes, het bezetten van de infobalie en zij zijn aanwezig op diverse kruispunten op het terrein om bezoekers de weg te wijzen.
  • Shuttle service: Vanaf de verschillende hotels en parkeerplaatsen is er een shuttle service van en naar het EK-terrein. Medewerkers van de shuttle service verzorgen het vervoer voor met name deelnemers, medewerkers en VIP’s.

Geïnteresseerd in (één van) bovenstaande functies? Wil jij dit unieke topsportevenement van heel dichtbij meemaken, ben je minimaal 3 dagen beschikbaar en wil je meewerken aan het succes van de Europese Kampioenschappen springen, dressuur en para-dressuur in 2019? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen

Inschrijfformulier vrijwilligers
Beschikbaarheid als vrijwilliger op de volgende data (minimaal 3 dagen beschikbaar):
Wat is je ervaring met vrijwilligerswerk in het algemeen?
Heb je ervaring met vrijwilligerswerk op andere paardensport evenementen? Zo ja, bij welke evenementen en wat waren toen je werkzaamheden?
Ik heb interesse in de volgende functies tijdens de EK’s in 2019
Welke talen beheers je goed?
Vul hier de talen in die je goed beheerst naast de standaard gevraagde talen
Hoe ben je terecht gekomen bij het aanmelden voor een vrijwilligersfunctie tijdens het EK 2019?
Hoe ben je terecht gekomen bij het aanmelden voor een vrijwilligersfunctie tijdens het EK 2019?