Schoufour

Restaurant Schoufour

Reserveer een tafel in Restaurant Schoufour

Restaurant Schoufour is de plaats waar u dagelijks in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een exquise lunch of diner. Geniet van het uniek gesitueerde restaurant en maak uw bezoek compleet met gerechten die zorgvuldig door de koks van Maison van den Boer zijn samengesteld.

ALLEEN IN COMBINATIE MET TICKET

Restaurant Schoufour is alleen te bezoeken in combinatie met een geldig Longines FEI European Championships Rotterdam 2019 ticket of hospitalitypakket. Houd er rekening mee dat uw restaurantreservering niet als ticket geldt.


RESERVERINGEN

Voor reserveringen tot 8 personen kunt u het online formulier gebruiken in de rechteronderhoek van uw scherm. Voor groepsreserveringen of andere vragen, kunt u ons bereiken per e-mail op ekrotterdam2019@maisonvandenboer.com.

LUNCH Geniet van 2 gangen (voor- en hoofdgerecht), exclusief dranken à € 57,50 per couvert, inclusief een glas champagne.

DINER Geniet van 3 gangen, exclusief dranken à € 87,50 per couvert, inclusief een glas Champagne.


OPENINGSTIJDEN

Restaurant Schoufour is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 12.00 uur voor de lunch. Voor het diner ontvangen wij u graag uiterlijk 18.00 uur aan tafel, in verband met het aansluitende programma op de boulevard aan de Kralingse Plas. Op zondag is Schoufour geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Genoemde prijzen voor restaurant Schoufour zijn inclusief BTW.