Jp Img 8971 Vrienden Van Chio Hindernis

Vrienden van

Jaarlijks genieten de Vrienden tijdens het CHIO Rotterdam van internationale hippische topsport. Sport op wereldniveau, waar zakelijke verbindingen als vanzelfsprekend volgen. Het verbinden gaat veel verder, door het jaar heen treffen ondernemers en bestuurders elkaar tijdens de goedbezochte businessborrels op locatie bij één van de vrienden die regelmatig hun gastheerschap aanbieden. In tien jaar is dit netwerk uitgegroeid tot een goed en actief business netwerk.

Connected by Horsepower
De Stichting ‘Vrienden van het CHIO’ is in 2005 opgericht door oud-Burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten en kent ondertussen ca. 130 Vrienden, waaronder een aantal prominente Rotterdammers. De Vrienden zijn met elkaar één van de Legacy Partners van het evenement. De vrienden zijn natuurlijk ook aanwezig bij de EK’s.

Wat betekent ‘vriend zijn’ voor mij als ondernemer?
- Vrienden worden minimaal 4 keer paar jaar uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst. De bijeenkomsten van de Vrienden kennen een goede opkomst. In de afgelopen jaren is gebleken dat het onderling netwerken met de Vrienden succesvol verloopt. Iedere bijeenkomst wordt georganiseerd bij één van de Vrienden die regelmatig hun gastheerschap aanbieden.

- Indien gewenst krijgt de Vriend een naamsvermelding op deze pagina van de website met een doorlink naar de bedrijfswebsite.

- Vrienden ontvangen voor de EK’s toegangskaarten en worden daarnaast uitgenodigd voor 2 netwerkbijeenkomsten tijdens het evenement.

- Lidmaatschap van de Vrienden kost: € 1.750,- (exclusief BTW) per jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. U kunt uw vriendenlidmaatschap jaarlijks schriftelijk opzeggen. Dit kan voor 15 december voor het opvolgende jaar.

Interesse of meer weten?
Stuur een mail aan vrienden@chio.nl of bel met 010 – 4528900 (Carla Collewijn).

Het bestuur van de Vrienden bestaat uit:
Pieter Baan (ING), voorzitter
Bert Laman (Mazars), penningmeester
Yvonne Sorensen (Sorensen Advocaten), lid
Rob Uytdewilligen (AGIN Timmermans), lid
George Wüst, (Auto Wust), lid

Vrienden
De volgende bedrijven hebben wij al als Vriend kunnen verwelkomen.