Rotterdam

Parkeren

Parkeren bij de Longines FEI Europese Kampioenschappen.

Het terrein is te bereiken met de auto maar door het gebrek aan parkeergelegenheid adviseren wij iedereen om met het Openbaar Vervoer te komen of om via een P&R te reizen.
Wanneer je toch besluit met de auto te komen is het mogelijk om te parkeren bij de Boezembocht, ingang Rolf Hartkoornweg. Ook mindervaliden kunnen hier parkeren. Na het parkeren word je door een pendelbus (of rolstoelbus) naar de entree van de EK’s gebracht. De halte waar u uitstapt is ook weer de opstapplaats om terug te gaan naar het parkeerterrein. Er is een beperkt aantal parkeerplekken, VOL = VOL.

Parkeerkaarten kunnen vooraf worden gekocht op www.rotterdam2019.com/tickets of (indien voorradig) op het parkeerterrein bij het oprijden van het terrein. Wij raden aan om je parkeerticket vooraf te kopen. Dit is makkelijker, sneller en goedkoper.

Heb je van tevoren geen parkeerkaart gekocht? Hou dan de website goed in de gaten voor de actuele status. Het kan zijn dat het parkeerterrein vol is en je naar een ander parkeerterrein wordt verwezen.

Het parkeerterrein gaat iedere dag 1.5 uur voorafgaand aan de start van het programma open en sluit iedere dag om 23.45 uur. Op zondag sluit het terrein om 19.30 uur.

Routebeschrijving

Vanuit de richting Dordrecht, de A16, neem je afslag 27 Prins Alexander en onderaan de afslag ga je naar rechts. Hier staan de borden ‘FEI EC Visitors’ welke je dient te volgen.

Vanuit de richting Utrecht, de A20, neem je afslag 16 Capelle a/d IJssel en onderaan de afslag ga ja naar links. Hier staan de borden ‘FEI EC Visitors’ welke je dient te volgen.

Vanuit de richting Den Haag, de A20, neem je afslag 15 Crooswijk en onderaan de afslag ga je naar rechts. Hier staan de borden ‘FEI EC Visitors’ welke je dient te volgen.

Bij aankomst moet je de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Bij het oprijden van het parkeerterrein moet je je parkeerkaart te tonen. Na het parkeren van de auto kun je op de pendelbus stappen.

Hier vind je een bestand die je kunt uitprinten met alle parkeerinformatie en de routebeschrijving.
Hier vind je een bestand met alle parkeerinformatie voor mindervalide.

Wij wensen je veel plezier bij de Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019.