2017 Fietsers 67A0429  Irisvandenbroek Iris Van Den Broek

Route

Kom met het Openbaar Vervoer!

De Longines FEI European Championships Rotterdam 2019 vinden op een schitterende, unieke en groene locatie plaats; namelijk bij de Rotterdamsche Manège in het Kralingse Bos. Met vanaf De Boulevard een oer-Hollands uitzicht op de molen en de skyline van Rotterdam. Wat wil je nu nog meer? Deze locatie is echter minder geschikt om met de auto aan te rijden, maar er zijn genoeg alternatieven! Kom je uit de buurt? Kom dan vooral lopend of op de fiets. Bij de hoofdingang is een speciale fietsparkeerplaats ingericht.

Kom je niet uit de directe omgeving? Dan is het evenemententerrein goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Zorg dat je bij de halte Voorschoterlaan uitstapt met de metro of tram. Dan ben je in een mum van tijd bij het evenemententerrein. Check altijd voordat je op pad gaat de meest snelle route met het Openbaar Vervoer via: ov9292.nl

Kom je toch met de auto? Kijk dan of je de auto bij een van P&R ‘Park & Rides’ kunt parkeren in Rotterdam: rotterdamparkeren.nl/pr-transferium Om vervolgens met het Openbaar Vervoer jouw reis te vervolgen. Er is een beperkte parkeercapaciteit bij de Boezembocht. Hier vind je meer informatie over het parkeren bij de Boezembocht.

De organisatie wenst jou veel plezier bij de Longines FEI European Championships Rotterdam 2019.